praktik, sällskap och klag.

Det är ungefär vad detta inlägg kommer handla om nu.. :)

Började dagen med praktik, var inte riktigt vaken direkt så va gött med kaffe så jag vaknade till :) Sen städade och plockade jag i salongen, kollade på när E klippte, färgade och så :) Städade lite till, gick på lunch, kom tillbaka rätt snart och fortsatte plocka, titta och sen kom det en hur snygg försäljare som helst ;) Tur att jag va förberedd och visste hur han såg ut :p 
Gick lite ärenden och sen tillbaka och gjorde faktiskt inte så mycket :p

När jag sen slutade vid halv 5 gick jag hem till K och umgicks med K, D och I :) Det var trevligt :p blev bara kvar en stund, gick ner på stan med I och så hämtade morfar mig :)

Kollade csi, house och åt mat med mamma och sen hamnade jag här..

Och jag vet att jag klarar mig bra utan någon, men ibland kommer känslan att gud vad härligt det skulle vara att ha någon att somna bredvid, att prata med om precis allt, någon som skriver söta sms, ah allt dedär fjantet nivet :)

Egentligen klarar jag mig helt utmärkt utan de, men ibland skulle jag allt bra gärna vilja ha allt dedär också..
Fast egentligen inte, det kommer liksom bli så ovant, men tanke på att jag är sjuk typ hela tiden, och har inte haft någon sen jag blev ordentligt sjuk.

Var tillsammans med S ett tag efter jag upptäckte det, men då var det en bra period, men när det förhållandet tog slut fortsatte sjukdomen hålla på ordentligt och sen har jag inte haft något förhållande och vet faktiskt inte om jag törs. tror det är därför jag byggt upp "muren" som jag har.. Visst så är det inte bara därför heller, jag har så sjukt svårt att lita på killar nu, jag hade allt för lätt för att lita på alla förr. men upptäckte efter många svek och tårar att det går inte att lita på någon till 100%..

Visst kan man ge personen/personerna en chans, men förr eller senare bryts det och man har blivit sviken ännu en gång. Även av någon man kallat sin bästa vän.

Man kan inte ens lita på sin bästa vän till 100%, så därför finns inte bästa vänner överhuvudtaget och jag ska aldrig mer ha någon :)


Puss på det positiva inlägget ;p

chill dag.. :)

gick upp vid 10, fixade mig och åkte till skolan :) Hade elevråd, sen gjorde vi gipshänder och målade julgranskulor :) Sen slutade vi, så vi åkte hem :) Jag la mig i soffan och somnade direkt och vaknade vid halv 8 eller nåt, åt mat och sen kollade jag på rolandz, csi och pensionärsjävlar :)

Så jävla trött, känns verkligen direkt när sjukdomen börjar komma tillbaka..

Det är ju inte direkt så den smyger sig på utan allt på en gång. så får prata med mamma så vi får ringa till sjukhuset och få en tid.. men jag vill verkligen inte ha dessa jävla mediciner igen, jag blir så jävla deprimerad :/ Och ska jag prova massa nya blir jag knäpp i huvudet och om de inte funkar så blir jag så jävla sjuk :( Jag orkar inte..

Nu blev det ett kort inlägg, men det är bara för att jag har inget att skriva om idag :)

Så nu ska jag sova så att jag orkar upp till praktiken imorgon :) Hoppas magen håller sig lugn imorgon iaf..

Första advent.

Vaknade tidigt imorse och gick upp och drack vatten, slog på musik och somnade om :) Sov till halv 1 och då gick jag upp för att se att mamma hade julpyntat i halva huset och det var faktiskt mysigt, jag brukar inte tycka att det är fint alls och att det inte är värt allt slit. men idag var det faktiskt riktigt fint! Jag och E gick upp och gjorde frukost, riktig fetfrukost dagen efter ;p Bacon och ägg ;)

La oss framför teven innan jag var tvungen att duscha och göra iordning mig för kalas. var verkligen inte sugen på det idag, men var tvungen o följa med iaf..

Väl där var det full rulle, 4 barn, jag och våra föräldrar, jag sprang runt där med min bakfylla och huvudvärk så jag trodde huvudet skulle sprängas, men vad gör man inte för de små sötnosarna? :)

Hemma igen la jag mig i soffan och kollade på the hills med E som fortfarande var kvar hemma hos oss under kalaset :) Sen lagade vi mat och sen åkte E hem till sig och jag och mamma åkte in till stan och hämtade min lillebror, väl hemma igen la jag mig i soffan igen och kollade på beck.

Gick iväg och mötte lillebror så han slapp gå själv hem och sen hamnade jag här :)

Igår när jag kom hem kunde jag inte uppdatera något, och hade jag gjort det hade ni nog ändå inte förstått något!

Så kan sammanfatta kvällen lite snabbt,

Åkte in till J och satt där och spelade ölspelet, pratade litte och ah hade kul :) Sen åkte jag, E och tre till ner till köket och tog en cider, innan en idiot som jag inte alls känner men som hatar mig sa till vakten att jag inte var 18 och då hade jag precis köpt in en cider till.. så vart lite förbannad sådär :p 50 spänn åt helvete tänkte jag, men när de andra väl kom ut så hade ju snällaste M smugglat med den ut så jag kunde dricka upp den iaf :D

Åkte tillbaka till J, drack lite till och sen kände jag i magen att något inte var rätt.. som ni kanske vet har jag en sjukdom som heter morbus crohns. Vet ni inte vad det är googla det eller fråga mig. men jag gick iaf in på toaletten för tänkte att det kanske blir bättre om jag fick upp allt, men kom inte så långt för precis när jag stängt dörren så ramlade jag ihop på golvet av smärtan och bara kände hur tårarna sprutade, så E fick komma dit och ringa efter skjuts hem till mig. När skjutsen väl kom så var en klasskompis till mig med och jag kunde knappt sitta, satt med benen upp på sätet och bara "kramade" dom hela vägen hem, 20 minuter typ, och sen fick hon ringa till min mamma som fick komma ut så hjälptes dom åt så att jag kunde komma in. Ramlade även ihop innanför dörren hemma och grät fortfarande, tillslut kunde jag få lite krafter så jag kunde krypa in på mitt rum och lägga mig i sängen :/ Fick veta att E var på väg hem till mig och då kunde jag slappna av lite och somnade direkt nästan.

Så nu kommer det nog bli väldigt mycket om min sjukdom igen, för som ni kanske förstod, så har den kommit tillbaka efter 2 månader utan cellgift, kortison och massor med olika mediciner. Får meddela skolan imorgon för jag blir nog borta väldigt mycket nu framöver :/ Förra året var jag som sagt borta över 40% av hela året. Allt pga den jävla sjukdomen.

menmen, finns inget att göra så det är bara att försöka hålla ut denna period av sjukdomen också. Men jag blir så knäpp av alla mediciner, och väldigt deppig hela tiden. så tycker ni inte om att jag är negativ och depp kan ni sluta läsa, för så blir det. Jag tvingar inte er att läsa och vill ni inte det, okej då gör ni inte det. O vill ni läsa, ja men gör det! :) Men då vill inte jag heller höra era kommentarer att jag bara skriver att jag mår dåligt. För det är min blogg, och mår jag dåligt, då skriver jag det om jag vill! :)

Stort plus till alla som hjälpte mig igår, och tack S för skjutsen hem! :)
Stort minus till tjejen som sa till vakten och till en människa som kommer med spydiga kommentarer hela tiden och blickar som skulle kunna döda, jag har inte gjort dig något,

Så ni som undrade vad som hände igår och var oroliga, nej min mamma har inte dött!

hahahahahahahahahah.

Dagen/kvällen igår blev lite oväntad :p

Jobbade mellan 6 och halv 10 och sen blev de stan och köket ;) skulle egentligen inte ut något, men kvällen blev hur kul som helst :) kunde tyvärr inte uppdatera när jag kom hem för somnade med alla kläder raklång i sängen :D Vaknade imorse och skyndade mig upp som fasen, för skulle ju på dop kl 1 :) som tur va vaknade jag iaf vid 10 :) Så hann med allt, och hann i tid till dopet :) Sen vart de dopfika och sen följde jag med till K :) D är verkligen världens sötaste!

O snart kommer E hit och då ska vi fixa iordning oss och åka till stan :D Får se vad det blir väl där, Hoppas de blir bra :D

imorn ska jag på kalas :)

Glömde en sak. Jag är trött på att alltid ...

Glömde en sak. Jag är trött på att alltid sova själv :( <3


Dagen har vart helt felfri :D

Började väl visserligen rätt dåligt :p men väl i skolan så har vi bara flyttat hela dagen :D så jävla gött! eller ah efter lunch fikade vi, sjöng luciasånger och hade allmänt skitkul :D

Jag sprang runt med mirre på axlarna och mirre va sjukt uppspelt idag och ah xD hahahah, behöver inte riktigt nämna de om julgrisen kanske :p heheh.

Men efter skolan blev de iaf o åka till kristinehamn med mamma :) Köpte ett par skor, easytone de svart/rosa :D Supersnygga och helt perfekt att jobba i :) hoppas jag att de är iaf, gör första riktiga passet imorgon :)

Sen blev de donken (A) Så jävla fet :D

Sen hem och iväg på spinning med mamma, tror inte jag tränat så hårt på fan 2 år eller nåt ;o va fan helt död när jag skjutsade hem ingela och sen hem med mamma och mig :)

Käkade tjockpannkaka och sen slängde jag mig i duschen och sen hamnade jag vid datorn :D 

O nu ska jag sova, upp imorgon och fixa med massor med saker innan jobbet och sen förbereda lite grejer som jag måste ha klart tills dopet på Lördag :) hoppas inte K läser detta, men ifall så skriver jag inte ut vad jag ska fixa ;D 

Godnatt. 

LOVE, <3 

Jävla fullmåne :(

Knappt kunnat sovit en blund inatt :/ Eller jo jag somnade runt halv 4 och skulle upp 7..

O imorse mamma smart
M:Emiliiiiiaaaaaa, när ska du upp?
E: 7..
M Okej hon är 7 nu så då får du gå upp med en gång.
E: Okej somnade om till halv 8..

O nu stressar jag som fan för att jag inte orkade upp vid 7 som jag sa.. men är så trött och irriterad så orkar inte fixa mig, bara dragit på mig lite kläder och gjort välling :p

Uppdaterar mer sen om hur dagen blev :)

Blir en tripp till kristinehamn sen också :)

Chill dag =)

Vaknade inatt vid 4 och trodde klockan va skitmycket, men insåg snabbt att den inte alls va mycket :D Somnade om direkt och vaknade igen vid 7, gick upp en sväng och la mig och sov till 10 igen, gick upp en sväng och la mig och sov till halv 1 igen och insåg att jag lovat mamma och mig själv att inte sova bort hela dagen.. så då gick jag upp o va duktig ock kokade gröt, duktigt pga att jag nästan aldrig äter frukost längre,

plockade ur och i diskmaskinen två gånger, tvättmaskinen nån gång och plockade med mina nya och gamla kläder men de a tråkigt så jag bakade en sockerkaka och la mig och kollade på film med lillebror..

Kollade sen på biggest loser och kände att jag behövde träna så drog med mig S ut och gick en powerwalk i en timme typ :)
sen hem och kolla på slutet på greys, duschen och nu ligger jag här efter att ha fixat det sista med min uppsats som ska in nästa måndag, eller iaf någon måndag innan jul :) Duktigt Emilia! "klapp på axeln"

och för er som undrade så hade jag studiedag idag :)

Imorgon blir det skolan för karaktärsdag sen in till stan och köpa jobbskor, hem äta och sen ut på powerwalk med S :)

och på Fredag är jag också ledig från skolan fast då jobbar jag mitt första pass istället :))
lördag blir det dop och möjligtvis en tripp till säfsen och till S, en annan S än den som jag powerwalkade med, =)

Godnatt! 

LOVE, <3

Hm.

jag förstår mig inte på människor ibland. ibland önskar jag att jag var en apa, eller nåt.
Då skulle man förmodligen vara så dum att man inte förstod att man inte förstod sig på andra, eller de lät dumt. skitsamma.

Praktiken idag, var hur nervös som helst på bussen och när jag gick dit. De släppte på tre sekunder när jag kom in i salongen :) De va nog bra att jag "kände" första kunde, han kände mig, hela min släkt och visste allt om mig. så det var inte allt för svårt att prata med han, och inte heller med E :)

Lunch i två timmar, de va gött och välbehövligt för jag gick upp 6 imorse ;o
Åt mat hos gammelmormor och hon gör så förbannat god mat så efter dessa praktikdagar kommer jag förmodligen rulla till och från praktiken, positivt; jag kan rulla in till stan vid typ tjugo i 8. Negativt; jag kommer bli snöig, blöt och förmodligen ont om jag rullar på en sten eller nåt :(

Gick en runda på stan efter jag ätit, handlade bl.a två nagellack och "stickers" till naglarna som jag ska försöka göra iordning naglarna med tills dopet på lördag :)

Väl tillbaka på praktiken var det rätt lugnt, två kunder varav en klipp och en färg+klipp, den sistnämda fick jag va med och lägga i färg på och han vart skitsnygg i håret! snygg i vanliga fall också men, extra snygg nu ;)

När jag slutat gick jag hem till K och umgicks med henne och D, sen spelade vi chicago med L och C också, men undantag för D va självklart inte med då ;) han satt mest o bet på sin bitring :D ja D är en bebis.

O när jag kom hem satt jag mig och åt framför house tills jag kom på att mitt paket med kläder kommit idag (:D) så jag va självklart tvungen o prova exakt allt, fast vissa saker var identiska fast med olika färg :D

O nu tänkte jag sova, fast ne för jag ska börja skriva på min uppsats först så min lärare blir riktigt nöjd på måndag att jag kommit en bit på vägen iaf :D

LOVE, <3

ja dagen blev som den blev.

när den inte blev som den skulle..

Blev väckt imorse av en förbannad mammi som klagade på att jag inte va i skolan, hahah va visst inte ledig iaf (a)
Så de va bara att gå upp, men innan jag hann gå upp ringde rektorn, och jag va sjukt nyvaken så förstog knappt vem de va eller vad den ville :p men sen gick jag upp, fixade iordning mig och gick till bussen.
Ensam från min klass i skolan, för de andra va tydligen inte tvungna o gå!

Menmen, gjorde väl de jag skulle för ovanligheternas skull och åkte hem och kollade på "the pacifier" istället. Fyfan vin diesel måste va en av de snyggaste män på jorden? ;o synd bara att han är 43.... :p hahah

Somnade efter scrubs och jag som skulle kolla på två program.. vaknade när de va tio minuter kvar av de andra.. bra gjort emilia.

Åt lite mat, städade lite i köket, gick ut och skottade snö, plockade in utemöblerna, duschade och fönade håret så jag slipper de imorn (y)

Nervös så inåt helvete för imorgon också ;o

Menmen, de löser sig väl. fast fan nu kom jag på att jag skulle leta fram nå kläder o ha imorn också så jag hade de klart... men jag är rätt mycket för de nu att "de löser sig" ;D hahahah, nu ska jag iaf sova :D

Godnatt.

LOVE, <3

så går de ibland.

dagen började riktigt tråkigt innan jag fick sms av K som ville ha med mig på ljusparty :) körde och hämtade ett läxpapper, gjorde hälften innan min kusin kom hit och då började jag göra iordning mig för att åka in till stan för ljuspartyt, men innan det var det avslutning på babyrytmiken, riktigt mysigt faktiskt. Med vissa fula inslag :p

Ljuspartyt var riktigt kul, fast kände mig elak för jag hade typ inga pengar så kunde bara beställa en grej :/ Men nästa ljusparty är i januari och då har jag förmodligen mer pengar :p

Mamma hämtade mig och vi åkte hem och kollade på beck.

Gick till M och umgicks lite med henne, lillebror och E :) Trevligttrevligt, dampade på facebook en stund också xD

sen gick jag hem och nu ska jag sova :)

Ledig imorn också, det behövdes kände jag.

Förstår inte hur jag ska stå ut två och ett halvt år till i skolan faktiskt. Men blir ju bara mer och mer praktik och mindre kärnämnen så det ska nog gå.. kanske..

Imorgon blir det plugg, promenad och bara umgås med M :)

Och jag är såååå nervös inför första dagen på praktiken!

LOVE, <3

fan vaknade nyss och kan inte somna om :(

men de är väl bara o gå upp..

har inget bra o skriva nu så jag går upp o äter frukost, pusspuss

så jävla äckligt.

Min kissebebis kom hem med två jävla råttor idag! ;o

Haha sovit typ massor idag, eller nej. vaknade vid halv 12 av att mamma och pappa stod och spikade i min vägg, fast på andra sidan, men de lät i hela huset ;o förstår inte att inte lillebror vaknade..

Upp, käka frukost, sov en stund till, mamma väckte mig och vi beställde lite kläder som jag hoppas att jag får innan D´s dop :) och innan torsdag för då ska jag jobba :))

Sen ringde farmor och bjöd ner mamma på fika, och jag följde med :)

Kom ner och blev stoort överraskad med smörgåstårta ;o gött som fasen :D

Sen åkte jag och mamma ut och körde i typ en timme och typ 40 minuter eller nåt, hem i typ 20 minuter innan pappa skulle bli hämtad eftersom jag tog bilen från han ;)

Jag körde och hämtade pappa och släppte av mamma innan jag och pappa åkte ut typ en kvart och körde ;D

Kom hem, la mig en stung, gick upp och åt mat och kollade sen på heartbreak hotel, så sjukt underbar film! :D

Gick bort och pratade med lillebror sen, och då kom S, P och M så pratade en stund med dom också :) Sen fick lillebror och hans kompisar följa mig hem xD För var massa fyllekörning och grejer, och äckliga folk ute på byn ;D

Och nu sitter jag här och ska fanimej gå och lägga mig nu :)

Imorn blir de massvis med plugg, ut en sväng och köra och sen typ inget mer ;DD

Nästa vecka blir nog jävligt chill också, måndag går jag 12 till 2 :D
Tisdag har jag praktik hela dagen,
Onsdag ledig,
Torsdag först skola och sen första dagen på jobbet ;o
Fredag först skola och sen jobbet.
Lördag dop och sen inget mer.
Söndag har jag inget planerat ;D

menmen, nu ska jag gå och mysa ner mig i min älskade säng :D

LOVE, <3

Dagen började bra...

.. fortsatte att va bra tills en stund på em/kvällen då den blev lite sämre med dåligt humör men sen vände det efter en pratstund med bästa S :D

Skolan idag, va hur chill som helst ;D
-volymföning.
-9fläta
-lunch
-prov i arbetsmiljö och säkerhet.
-praktiskt prov i permanentrullning, jag blev godkänd :D

Sen vattenkrig, 13fläta, fika o lite annat skojj :D

Sen när jag kom hem somnade jag nästan direkt, vaknade vid halv 6 typ, somnade om en timme eller nåt och gick upp och skrev med bästa S som genast fick mig på bättre humör :)) Käkade lite, skrev lite mer innan jag drog ut en sväng, blev på dåligt humör och på vägen hem stannade jag och umgicks lite med M och P, då blev jag också på bra humör direkt :D Sen gick jag hem och nu ligger jag i sängen och ska sova :)

Ska klaga lite idag också..

Det finns äkta vänner, vänner, bekanta och andra.

Alla kan givetvis "hoppa" upp ett snäpp, förutom äkta vänner då, för bättre finns väl inte?
Men alla kan också hoppa ner ett snäpp, och det har en lyckats med jävligt bra.. hoppade ner 3 snäpp från vänner till absolut ingenting, h*n hör inte ens längre till andra i min värld. Jag skulle nog ärligt talat inte bry mig om ifall h*n flyttade härifrån. Förstöra så för de flesta "vänner" det gör man bara inte. synd att alla inte ser de fel h*n gör..

Aja, det är denne personens fel att h*n är helt knäpp och inte vet hur man beter sig.

Ingenting planerat för morgondagen, och de känns gött, för sen är varje helg fram till jul fullbokad.. Och sen kan jag bara ta de lugnt :D Gött som fasen :)

Menmen, godnatt!

Btw; LOVE, (men bara till de äkta vännerna) och tack för att ni finns, <3

Ny dag, nya möjligheter?

Hahah fan va duktig jag lät där ;p

Gick iaf upp nästan i tid, typ bara en halvtimme snooze idag :D

Hunnit göra iordning mig, men orkar verkligen inte sminka mig :)

Ingen o göra sig "fin" för på skolan iaf, för jag tror faktiskt inte att någon bryr sig om jag har smink eller inte xD

Men nu ska jag väl bara vänta på att min skjuts kommer så ska vi åka till busshållplatsen ;ppp hahahah,

O ni som vet vart jag bor och busshållplatsen ligger, va bara tysta ;) jag vet att jag är lat :p


Blir nog bara chillhelg också, ska inte ut på minsta lilla vad jag vet! :D O isf blir de cola, för det var ju över 30 som "gillade" på facebook ;) Så då blir det alkoholstrejk i en månad ;p hahah,

LOVE, <3


hahah, jag är bara för duktig.

skolan idag va bra, gick till 11 och hade bara genomgång av en kurs som de andra haft, så gjorde vi "slutprovet" på det och sen slutade jag ;) Hoppas på g i den kursen ;) Skulle va sååååå chill!

Hem och skulle lägga mig och sova en halvtimme innan mötet som började halv 3 en kvarts bilsresa härifrån ungefär. Vaknade av att mobilen ringde och mamma frågade om jag var påväg till mötet. 
Jag var huuur trött som helst och de lät ungefär såhär:
M: är du påväg till mötet?
E: Vilket möte?
M: JOBBMÖTET SOM BÖRJAR OM 10 MINUTER!
E: FAAAAAAN! vad är klockan förresten?
M: Tjugo över!
E: Okej, hejdåå!

Skyndade mig upp och bytte kläder, och fixade mig lite på typ 2 minuter innan jag sprang bort till morfar som körde upp mig i ilfart till mötet :p Och jag kom faktiskt bara 3-4 minuter sent! ;) Bra gjort ändå, trots omständigheterna ;p hahah

Gick hur bra som helst på mötet tycker jag, låter som att det blir mycket jobb framöver :) Hur gött som helst!

Kom hem och tvärsomnade framför teven :p

Luggit framför teven och fetat mig och knappt rört mig tio meter :D

Men nu ska jag försöka sova så att jag kommer upp i tid imorgon iaf.. Praktiskt prov imorgon, :/ Nervös så inåt!

Men de löser sig ;)

LOVE, <3

faaaan

trött, sen, viktigt jobbmöte sen, viktigt prov i skolan, ingen mer tid.

hejdå! :D

ännu en dag.

Dagen har varit över förväntan :)

Kom till skolan och bar ner alla grejer till folkan som vi behövde idag, fixade iordning där inne vid vår "monter" och satt där och gjorde uppsättningar på dockor, klippte dockor, höll på och inte en människa vågade gå fram till oss ;o sen åt vi lunch, biff a´la lindström eller kalops :) Biff a´la lindström va helt okej. Sen efter lunchen gick vi tillbaka till montern och då hade det kommit 8or också, innan lunch var det endast 9or. De yngre var inte alls lika fega som de äldre och då fick vi "kunder" att klippa, stajla oså :) Grymt kul!
Stajlade två killar och en tjej, fast klippte dock bara tjejen :) Vart faktiskt nöjd, hon också som tur var :p

åkte med våran lärare hem och följde med till salongen för att hjälpa henne lite, hon hade fullt upp :)

Sen träffade jag morfar på konsum och följde med han hem till honom och käkade mat innan han skjutsade hem mig :)

gick ner till mamma direkt när jag kom hem och sa att jag skulle sova direkt, fast då började självklart greys och då va jag ju tvungen och kolla på det ;)

O nu två timmar senare är jag fortfarande vaken :p

Tände massvis med ljus för Eveline idag också..

Men nu ska jag snart sova,

LOVE <3

1 år sen idag.

Sen Eveline gick bort efter olyckan. Kommer vara massor med ljus tända överallt idag, jag kommer tända ljus, kommer du?

------------------------------------------------------------------------------------------

Mamma glömde att väcka mig imorse, men se jag hann ändå? :D

Fan va bra ;)

jag har ingen aning om vad dagen kommer att bjuda på, men det märks :)

Nu ska jag iaf skynda mig ut och hoppas att mirre och erika inte kommit hit än ;p

Ha en underbar dag allihopa!

LOVE <3

åren går snabbare ju äldre man blir.

Det är två år sen jag gick runt med en liten krabat i magen, ovetande då. Det känns helt overkligt länge sen!
Imorgon är det ett år sen Eveline gick bort, jag kände henne inte personligen men nästan alla mina vänner kände henne, och min älskade lillebror kände henne.. Känns också helt overkligt att det är så länge sedan jag och K satt i karlstad i min lägenhet och fick veta vad om olyckan..
Tror inte ens jag kan tänka mig hur det känns för alla som verkligen kände henne, och hennes familj. :/ Lider med dem iaf!

men nu ska jag försöka sova, upp tidigt imorn för företagsvisning på folkan i storfors.. Kom dit och bli fixade i håret vettja :)

Saknar min plutt något otroligt mycket! Speciellt när man ser lilla plutten D.. Han bara växer så det knakar och blir bara sötare och sötare :)

Men jag är glad att jag har min familj, min släkt och mina vänner! Tids nog får väl jag också en liten plutt :)

love <3

slöast!

Det känns de som jag är idag, skulle åkt in till stan med 1bussen tänkte, jag, men orkade verkligen inte :p gick upp vid tio, gjorde frukost och la mig framför teven till tjugo i 1 då jag gick upp och duschade, nu har jag inte gjort någonting sen dess så kanske dags att klä på dig och fixa sig eftersom jag måste hinna med 3bussen och prata med praktiken eftersom den börjar nästa vecka :) Sen blir det hälsa på K o D <3 och ikväll kommer mamma och hämtar mig så jag får köra hem :p allt för att få köra nu :p hahah :)

Slappdag igår, idag och imorgon ska vi på företagsvisning på folkan i storfors för att visa upp skolan och de olika linjerna :)

Fan, klä sig va de ja :p

Fan vad dålig jag är ;o

Jag är nog sämst i världen på att ta tag i saker och speciellt att plugga ;o det blir liksom inget gjort bara..

Bara det jag ville säga, och att jag älskar min familj, släkt och vänner! massa kärlek till dom! <3

De gick ju sådär ;)

Att bli med på topp 10 mest uppdaterade, kom underfund med att de som är med där kan fan inte ha nåt liv ;o

Klarade att uppdatera varje timme i 3 timmar och då väntade jag ändå bara på att åka till skolan xD

Menmen, klagar absolut inte på de som uppdaterar 24/7, men jag vet iaf att jag aldrig skulle klara av det eller ha något förnuftigt eller intressant att skriva om :)

och det med att jag ska skriva en sammanfattning om mitt liv, fråga istället så får ni svar på frågorna :) Annars blir det ändå bara massa ordbajsning :p

vilket det lätt blir iaf när jag ska va i farten och verka duktig ;p

Hahah!

Skolan idag var allmänt tråkigt, surt och jobbigt :p

Men när jag kom hem blev det genast bättre när jag träffade S och E :) För vem kan låta bli att le när man träffar den lilla plutten :D?

S och jag åkte till stan och handlade mat innan vi hämtade E igen hos sin pappa! :)

Åkte hem och la mig och nördade lite tv och kom underfund med att jag inte ska kolla på något program som innehåller "jobbiga" scener på hösten eller vintern, man blir så jävla ledsen.

Kollade iaf på teen moms eller vad de nu heter :p

Och då var det en tjej på 17 år som var gravid och hennes mamma tvingade henne att adoptera bort barnet trots att både tjejen och hennes pojkvän ville behålla barnet, usch och fy och blä för såna :)

Jag började iaf störttjuta när hon fick barnet på sitt bröst och bara låg och tittade på honom, han var sååååå söt!

Men dom hade ju redan valt ut "nya" föräldrar till honom så hon kunde inget göra :/

Tyckte verkligen hur synd om helst om henne, hon verkade vara en supermamma!

Jaja, inget man kan göra förutom o hoppas på att det bara var uppgjort innan de spelade in programmet :)

Iaf så var jag och mamma ute och övningskörde förut igen, så jävla kul :)

Och jag har fått tillbaka lite symptom om att jag snart kommer få tillbaka mitt magont igen :/
Hoppas fan inte det!  Så jävla träligt kan jag lova er! och nu när jag typ kommit ikapp i skolan och grejer, då blir det inge slappa nu framöver inte kan jag lova er, då måste jag ligga före de andra när jag väl börjar bli riktigt sjuk. Men det är sånt man får ta och visa att man minsann inte är nån chicken :)
Men tro mig, det är inte lätt! och får jag tillbaka allt kan jag lova att bloggen mest kommer handla om mina smärtor om jag ens orkar blogga :/

Menmen, får försöka förebygga det på något sätt.. omöjligt men får hoppas och hålla tummarna iaf :)

Aja, nu ska jag lägga mig och försöka läsa lite i boken "The catcher of the rye" som jag inte börjat på än som jag ska ha en bokrecension inlämnad om på måndag!

Wish me luck boys and girls!

Massor med nytt!

Jag har försökt ändra lite mer på bloggen nu, och så satt jag och tänkte när jag åt frukost på att jag måste väl kunna locka fler att läsa min blogg på något lätt sätt?

För som det är nu har jag högst 10-15 läsare på en dag. Men då tänkte jag igenom mitt liv litegrann och jag har nog rätt så mycket som folk kanske googlar, och skriver jag om det borde ju min blogg komma upp? :) Eller kanske inte :p

Iaf jag satt och tänkte och kom på att det har ju ökat rätt så bra med läsare sen jag började skriva ordentligt igen efter min "lilla" bloggtorka :)

Men iaf, då kom jag på att det kan ju finnas de som läser som inte vet alls mycket om mig.
och då kom jag att tänka på att jag nog ska berätta lite om mitt liv, igen :) Sammanfattat ganska mycket men sånt som kan vara intressant :)

T.ex:
-Graviditet
-missfall
-Crohns sjukdom
-Pojkvänner
-Alkohol
-Närstående med både alkohol och drogproblem
-Hur det är att vara ung och vara sjuk dagligen i nästan ett år utan vidare hjälp
-Missa tillräckligt mycket i skolan pga sjukdom att man nästan blir tvungen att "gå om" en klass och detta på gymnasiet.

Det finns mycket roligt och tråkigt om mitt lilla liv i en by i Värmland. :p

Men sammanfattningen kommer nog ikväll eller imorgon :)

Hoppas ni klarar er till dess :p och fråga om det är något annat ni vill veta :)

greeat!

Jag skulle göra nytta vare väl? :p och nu har jag bara läst massa andras folk bloggar i en hel timme.. :p

Så nu går jag upp, ja jag la mig i sängen, men ett under att jag inte somnade, och äter frukost så kanske jag orkar/hinner göra nytta sen :D Eller kanske imorn eller nästa vecka? ;p hahah jag hatar verkligen att städa!
När jag bodde i lägenheten kunde jag ha hur städat som helst ibland och tycka att det var skitkul att färgsortera kläder, och verkligen allt, men sen jag flyttat hem till mamma tror jag faktiskt bara att jag städat en gång :p

Så det borde vara på tiden jus precis idag, men risken finns at jag börjar sortert grejer på golvet och sen åker iväg till skolan så ligger de kvar i de "sorterade" högarna huller om buller på golvet ;)

Nej fyfan nu är jag riktigt hungrig så nu vill jag ha toast och varm oboy framför teven ;p hahaha xD

Hoppas på att få träffa mina hjärtan Karro och Dogge imorgon också, <3 Saknat dom så!

Och förresten har jag kommit på att jag ska bli topp 10 på mest uppdaterade bloggar på blogg.se ;) haha

FAAN.

För en gångs skull försov jag mig inte, gick upp och skulle precis gå till bussen när jag kom på att jag börjar 12 idag..

Sova eller göra nytta tills bussen går kl 11?

Hm, ja inte är de väl nån idé o lägga sig igen så det blir väl på med musik, se till så att lillebror fixar skjuts till skolan eftersom han började för 5 minuter sen och vaknade för 5 minuter sen...
Gladast är han också eftersom jag inte låter han vara hemma :p


Dåligt med kommentarer på bloggen tycker jag! Fått typ 2 st sen jag startade den för ett år sen ;o och då var en av mig själv för att jag skrivit fel i bloggen och visste inte hur lätt det var att redigera inlägget :p

Kommer sakna dig,

Sebban alltså.
Vaknade imorse hos Sebban av att issa frågade om jag ville åka med in till Nykroppa, gick upp och sa hejdå till Sebban som flyttat idag :/

Åkte hem och tänkte att gud vad skönt att ha hela dagen framför sig och inte sova bort hela dagen. La mig i sängen och kollade klart på min film som jag kollade på när datorn la av för några dagar sen. och tvärslocknade och vaknade vid halv 2 av att jag va svinhungrig :p La mig igen en sväng och somnade direkt igen xD
Haha så går de ibland :p behövdes iaf :)

Vaknade iaf vid 5-6 nån gång och gick upp och åt mat igen :p Sen hoppade jag in i duschen och var ut och åkte bil en sväng/pratade, mycket trevligt :)

När jag kom hem igen la jag mig i soffan och kollade på ensam mamma söker innan jag gick ut på promenad :)

Nu blir de lägga sig och läsa de 64 sidorna i engelskaboken som vi skulle ha läst tills imorn :p duktig jag ;p

Puss o kram, godnatt!

sista dagen :(

Ja det är sista dagen nu, imorgon flyttar ju Sebban från oss :(

Blev ingen uppdatering igår, blev ordentlig fylla igår, somnade tidigt och vaknade imorse och övningskörde i några timmar :p skitgött :)

 

Nu sitter jag hos Sebban och sover här inatt så blir nog dålig uppdatering senare ikväll också,

 

Men nu ska jag färga håret på Sebban innan han ska packa, sen blir de nog film :)

 

pusspuss


kul liv, ;p hahah

Gick bra på provet idag, så jävla gött :) sen har vi bara klippt och härjat, vattenkrig har vi också haft ;D

Nu blir de käka lite, sminka mig och sen drar vi till karlstad :D

Jag o pöjkera, öl blir de också :p fan så gött ;)

Affärer, mat, fest och sen tillbaka till Nykroppa på fest :DD

Hoppas kvällen/natten blir kul :)

ny dag och lyckades igen..

fast idag försov jag mig bara 40 minuter :) och har hunnit med att rulla permanent och inget mer ;p men nu ska jag ta tag i o leta rätt på nå kläder ;p

O vemfan är phillytown och vad håller han/hon på med?

Ah för er som inte vet vad jag menar är det en blogg om filipstad..

Den fanns för några månader sedan men togs bort, men nu är den tillbaka igen s: Hänger ut ungdomar från filipstad och tar bilder från facebook och lägger ut.
Förut skrev den namn på personer, men nu har den anpassat allt så att den inte kan bli anmäld.. Cp.

Ah skitsamma, jag har inte varit med iaf.

Ah dagen ser ut som att jag åker iväg till skolan, har frisörteknik till halv 4, åker hem, äter lite och sen åker jag till karlstad med pööjkera :)

Puss på de ;*

så går det när man är otroligt glömsk...

Hahah, skolan idag gick bra, utvecklingssamtalet gick bra, resan fram och tillbaka till Sebban gick bra, glömma bort permanentrullningen gick också bra.. nej just fan, de va inge bra gjort..

Så jävla glömsk är jag, tänkt på den jävla rullningen hela lovet men när jag väl skulle göra de igårkväll hade jag självklart glömt toppapprena i skolan .. Duktigt ..

Idag fick jag iaf med mig toppapprena hem, men glömde totalt bort att jag skulle rulla.. så nu blir de gå upp vid 6 imorgon för att hinna rulla, plugga lite mer och hoppas fan på att jag inte försover mig igen, då vet jag fan inte vad jag gör, för kan inte åka senare för frisörprovet börjar kl 9 och jag får inte ha mer frånvaro för då får lilla jag inget studiebidrag :(

Aja, får se imorn hur de går .. förhoppningsvis går rullningen ganska snabbt,

och som ni märkt fick jag igång på min dator igen :DDD

fan tänkte precis på nåt mer som jag skulle skriva, men de försvann och nu kommer jag inte på vad det va..

och vet ni vad?
Imorgon åker jag till karlstad igen, gå i affärer, dricka lite öl (efter shoppingen såklart!) och träffa folisar, bara det att dom vet inte om de än :d så hoppas att ingen läser de här ;p

o jag har äntligen fått klartecken om min praktik, börjar tisdag om 1½ vecka :)

jaja, nu ska jag sova så jag kommer upp imorn,, pusspuss

Min dator har lagt av :( så kan tyvärr int...

Min dator har lagt av :( så kan tyvärr inte uppdatera bloggen ordentligt idag, om jag inte lyckas få igång datorn senare :) puss på er alla där ute!


aah! se på fan

tror ni inte jag lyckades försova mig idag igen? bara för att jag sov nån extra timma(r) igår :o
Jobbigt läge! Så nu är jag sen och måste snart springa till bussen..
o jag har kommit på vad jag vill ha i julklapp :D:D:D

En systemkamera! :D

Idag är de frisörteknik heeeeela dagen :D Så gött, o sen har jag utvecklingssamtal sen också... :p får se hur de går ;)

Det är inte sant ..

Jag försov mig till tio i 8 imorse!! och bussen går kvart över! Kom iaf iväg i tid och har haft svenska typ hela dagen! Men blev inte mycket gjort där inte :p hahah,

Sen hade vi lunch och då gick jag och sa hela vägen till folkan att mirre eller christin kommer dra sig i snön, men ingen av dem gjorde de :p Kommer till de roliga senare i inlägget ;)

Gick tillbaka och jag höll fortfarande på o sa att de skulle dra sig men ikke,

Hade naturkunskap, eller ah två prov och sedan elevrådsgrejs.. Sen när vi gick till bussen sa jag också att de skulle dra sig, och precis när vi kom fram till busshållplatsen drog JAG mig ;p hahah, jävar vad vi skrattade :)

Nu sitter jag här hemma och ska väl försöka plugga lite idag också då ;o

Orkar verkligen inte! men vad ska man göra.. är så illa tvungen..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Haha jag har kommit på en grej! Att alla tycker typ de är så jobbigt om man lägger in fler inlägg på en dag.. men då kom jag på att man kan ju faktiskt uppdatera ist!
fast.. kanske lite dumt iaf, då kanske folk tror att jag inte uppdaterat igen o orkar inte läsa allt igen s; Dum jag är ibland..

Fast nu orkar jag inte byta inlägg.

Haha ja jag skulle plugga förut o skulle bara kolla på tv medans jag åt lite, o tror ni inte smartast somnar till tjugo i 9 typ? O då pratade jag med lillebror en sväng och helt plötsligt hade ju greys börjat.. o då kunde jag ju inte plugga heller ;D

o jag som skulle sova tidigt idag.. får väl se hur de går då ;) Hoppas iaf på att jag inte försover mig imorn igen.. Då åker jag fan senare så jag slipper stressa :)))

Menmen, ut en sväng och prata med hjärtat och sen en film?! låter sjuukt bra tycker jag, förutom att jag inte har sovsällskap, dum jag är som dissar ://

Menmen, hade ju inte tid ;p


Pusspuss på er alla fina människor :)

Sjukt söt.

Ja det är han, alltså ingen jag känner såhär på rak arm ;) Utan var nyss inne på Nemo´s blogg, och han verkar ju inte vara som i "kungarna av tylösand" alls ju!

Aja nog om de.

Varit en bra dag i karlstad med mina kära folisar, gick i affärer, pratade o härja :)

Sen träffade jag hjärtat en snabbis och så träffade jag annat folk, som t.ex ÄÄÄÄMMMMMMÄÄÄÄÄLLLLLIIIIIIEEE :D

ajo jag är trött! :)

Nu ska jag verkligen ta tag i pluggandet som jag sagt i över en vecka, för nu är de ju så att provet är imorn och nyss kändes de som evigheter kvar tills provet var :p menmen, de går väl som de går o annars får jag ju göra om :)

Blir hejdåfest till helgen också, för lilla Sebban flyttar :/

Hoppas som fan att de kommer bli sjuuukt kul ;)

o jag kom på en sak förut.. jag lovade o lägga upp bilder här xD men jag har inga nya på min dator, bara på mammas :D så istället kan ni ju kolla och kommentera mina bilder på facebook istället ;))

oså kom jag på en till sak förut, att jag vet inte hur man länkar andras bloggar eller bevakar heller för den delen (a) Duktig kallas de ;)

menmen, prata med hjärtat snart kanske, (a) eller plugga vare ja........

PUSSPUSS PÅ ALLA FINA MÄNNISKOR.



Update; hm plugga vare ja, o nu har de gått en timme om inte mer och jar har inte gjort ett piss, eller jo jag har pratat med lillebror, gett katten medicin och läst massssor med bloggar xD och typ 1/10 sidor i boken ;)

två minuter

Sen ska jag springa till bussen och hoppas jag hinner med den ;) Eller fan, jag måste springa nu :D
Karlstad nästa!

Pusspusss


;D

Haft en sjuuukt bra dag med min mirrrrööööö! :D

Dagen började med att jag gick till farmor och åt, sen åkte jag en sväng med farfar innan han skjutsade hem mig :)

kom hem, hämtade böcker och gick till mirre :) Vi kom på att om vi skulle plugga måste vi ha godis och massa onyttigheter :p så vi gick till konsum :) På ditvägen svängde vi in på Nykroppaskola och hälsade på bästa inger, <3

Fick skjuts tillbaka till mirre av morfar :)

Pluggade en sväng, gick till morfar, fick en present efter han varit i usa :)

Tränade, pluggade, gick hem till mig och åt pannkakor :))

Ut och prata med hjärtat en stund, sen kom corne till brormin så vi satt o babblade ett tag innan vi följde mirre hem :)

Snabb sammanfattning men orkar inte skriva för ska upp tidigt imorn och åka och hälsa på min gamla klass i karlstad och umgås lite med jenni, sandra och emilia :)

Sen blir de väl o plugga klart det sista innan provet.. :/

Inte haft ett prov sen 9an och inte läst på för ett prov sen jag vet inte när... Typ, 7-8an eller något s:

Men iaf, nu ska jag sova efter jag har pratat med hjärtat en stund, <3


Underbara Nykroppa!

Känner nu att jag har verkligen saknat mitt kära Nykroppa! Visst det har jag känt hela tiden näst intill, men efter denna veckan, detta lovet, vet jag att jag aldrig kommer ångra mig! :)

Finns inget att berätta om veckan förutom att den har varit alldeles underbar! :)

Trevligt folk, lite öl, musik, film, badtunna, bastu, sovsällskap, kan det bli mycket bättre? :))

Imorgon blir det iaf upp tidigt och plugga inför naturkunskapsproven och frisörprovet med Christin :)

Tisdag blir det Karlstad och hälsa på gamla klassen innan jag och jenni ska ta en fika/äta och bara umgås :) Länge sedan nu.
Försöka få med mig kameran både imorgon och på Tisdag, sjukt dåligt med bilder på min blogg ;D Fast är inte såå duktig på att lägga in dem på datorn ;) men jag skaa lära mig och jag ska börja ladda upp med bilder :) Blir ju så mycket roligare då!

Förr (nu låter det som att jag är en gamling) men iaf när jag var yngre laddade jag ju fan jämt upp bilder ;o typ hur många som helst varje dag ;o

Och så kan jag lova er att det inte blir igen, kanske en i veckan iaf xD

Menmen, ska ut och ringa mitt hjärta nu så blir förmodligen en promenad också innan jag ska sova, <3

uuuupps!

Blivit lite dålig uppdatering de sista dagarna, men inte haft tid och inte haft en tanke på att skriva :)

Lätt sagt, varit väldigt upptagen :)

inte träffat mitt hjärta på ett tag heller, :(

Men träffade en väldigt saknad person förut, pratade lite och det va trevligt :D

Men nu säger vi skål ;)

Kul dag..

Natten och gårdagskvällen tillbringades hos Sebban, med Emmelie, Krille, Linus och Ricky A :)

Vaknade förut och krille skjutsade hem oss, blött o jävligt ;o 

O när jag kom hem säger pappa att min bebis(kissen) har ont i svansen, och det har hon verkligen! Svullen som en tennisboll och kan inte lyfta på den, hon som alltid har den rakt upp när man kommer hem.. :/

Så blir förmodligen att åka till vet senare i eftermiddag.. :(

Men nu blir det frukost, dusch och sen kanske lite plugg ;p 
 
Och min darling åkte hem igår :( Men kommer tillbaka någondag framöver hoppas jag :))) <3

Uppdatering kommer ikväll om hur dagen varit och vad vet säger.. :)


jag fixade lite iaf ;)

-plocka undan ALLA kläder som ligger överallt i mitt rum.
-tvätta kläder.
-Diska åt mamma.
-Dammsuga och skura.
-byta lakan.
-gå en promenad.
-plugga.
-permanenta den jävla dockan

Hahah, blev som jag sa, hann inte med något ;)

Blev frukost, plocka lite i rummet och i badrummet sen fastnade jag framför teven innan jag åkte med mamma upp till hallen för o spela innebandy, sen kom darling hit och vi åkte ut till sebastian innan vi åkte till hallen för o härja lite :)
Kom hem vid tio över 4 och nu ska darling ut och ta lite luft så jag följer självklart med :))) Sen ska vi lägga oss och mysa framför en film, <3

Hoppas på att darling blir kvar hela veckan :D <3

Men nu ska vi ut, så hejdå :)) <3

Nej nu

blir det frukost innan jag ska försöka göra lite nytta idag :)

-plocka undan ALLA kläder som ligger överallt i mitt rum.
-tvätta kläder.
-Diska åt mamma.
-Dammsuga och skura.
-byta lakan.
-gå en promenad.
-plugga.
-permanenta den jävla dockan.

Oj jävlar vad grejer jag ska göra idag, kommer inte hinna med något ;)

Yaaay!

Äntligen har jag lyckats ändra lite på bloggen! Om de vart snyggt vet jag väl inte, men bättre än förut :) O första gången jag testat :)) Så jag är nöjd iaf!

Vad tycker ni om hur den ser ut? Duger det eller? :)))

Och nu ska jag verkligen försöka sova :pp

don´t worry, be happy =)

livet känns helt underbart just nu,

vaknade imorse av att Douglas grät, somnade om när karro matade honom, vaknade senare och åt frukost med karro innan vi gick till hennes mamma :) Satt där en sväng innan jag och Karro gick tillbaka till lägenheten, slog på en film och somnade bägge två ;p dock somnade karro en timme innan mig, fast när jag vaknade senare va hon och hämtade lille dogge, så jag åt lite mat, plockade lite och diskade åt henne :)
Sen ringde pappa så pratade en sväng om honom, länge sen jag skrattade så xD hahah :)
på väg ner till bussen va jag bara tvungen att gå in en sväng på coop o köpa lite godis ;p träffade en saknad vän snabbt också innan bussen gick :))

Väl hemma satt jag mig här en stund innan jag kollade på saw 6 med lillebror och sannis..
La mig i sängen med datorn i knät och läst massor med bloggar och insåg att jag faktiskt har det grymt bra även om livet känns meningslöst vissa dagar.

Nej, kanske ska ta o sova nu så jag inte sover bort hela dagen imorgon :) Väcka lillebror också så han slipper sova i soffan :)

och jag säger detta allt för sällan, men jag älskar min familj och mina äkta vänner så otroligt mycket! och inom "familj" räknas släkten också, nära släkt och inte lika nära.. Utan er vet jag inte vad jag skulle ta mig till, <3

RSS 2.0