hm,

Jag hatar verkligen falska folk. Det är något som verkligen stör mig!

Har iaf vart en bra dag, med vissa små undantag, träffat massor med folk, bl.a Rickard som jag inte träffat/pratat med på ett bra tag! :) Umgicks lite med Karro och Douglas också innan jag träffade Sannisen och vi drog till elverket.

Pratat med mamma har jag också gjort, så imorgon åker jag och Isabelle till kd, skolan och skriva av mig först och sen handla kläder/grejer :)

Oså blir de nog en sväng förbi lägenheten för o hämta HEM lite grejer :))

På lördag ska jag och Karro med elverket till Karlstad, uno och dogge dogelito! :D Skitballt ;) hahah,

Gjort världens bästa gärning idag också, hittade en avdäckad alkolist som spydde över hela sig själv i kylan, så väckte han o ringde polisen (y) Fast iofs tror jag kanske inte han blev så glad, menmen, vi tyckte iaf det var en god gärning!

Och vissa folk vill man bara skjuta i huvudet också.

=D

Varit en helt underbar dag i Storfors! Nu går det bara att hoppas på att jag får börja där :) Får förmodligen sålt på lägenheten också :D Allt bara löser sig! Nu fattas det bara att någon ringer och frågar om jag vill ha en tvåa i Nykroppa billigt ;D haha!

Visst kommer sakna mina kära folisar, men jag trivs inte och så är det bara! :)

Nu blir de sängen för o åka till mina kära folisar imorgon och hämta lite papper, prata med lärare och massa sånt :) Och nu dröjer det inte många dagar innan mamma och pappa kommer hem!! :D

Puss på livet just nu ;*

Ååh! Kattjävel.. Låg och sov när hon ...

Ååh! Kattjävel.. Låg och sov när hon satt sig och pissa, på mitt täcke precis bredvid mig!! Bara gå upp, slänga allt i tvätten och lägga sig i mammas säng de.. Fan blir så arg på henne..


:)

Sitter här och lyssnar på musik och tänker på den sista tiden som varit. Livet är inte längre som det varit, inte lika bra och inte lika dåligt, helt kaos är det. Inte första gången tårarna kommer idag, trodde faktiskt inte att det skulle vara så svårt. Och jag trodde inte heller att kärlek kan vara SÅ svårt, jag visste att det kunde vara svårt, men inte så svårt.
Jag kan inte glömma dig och känslorna jag har för dig, ofta gråter jag mig till sömn för att ni inte finns hos mig.

Nog om de :)

Idag har varit en hyfsad dag, vaknade vid 3 och åkte till salongen för o prata med Helen om skolan, får se om det blir att byta eller inte! Jag hoppas på det faktiskt, fast det är så otroligt svårt att bestämma sig.
Hem och göra iordning sig lite, satt ute när lillebror kom ut och redan innan han kom hade jag tårar i ögonen, men när han kom ut och berättade att han verkligen inte ville att jag skulle flytta hem och att jag inte har något att göra här och att jag inte har några vänner kvar för hur jag beter mig, då sprutade tårarna och jag kunde inte stoppa dom. Sen när älskade J skrev att jag var hennes bästa vän och att hon inte visste vad hon skulle ta sig till om jag flyttade gick det absolut inte att stoppa tårarna, länge sedan jag grät över något så mycket.. Brukar bara hålla i sig i några minuter, men inte nu, satt i säkert 25 minuter och grät.
Men sen blev allt bättre när jag kom in till Karolina och Douglas, där var också Julia och Adam, det var trevligt :) Julia gick med mig och karro när vi gick och handlade och sen när vi kom hem igen hade Adam gjort mat, gott!
Ah, nog pratat om de! Dagen vart jättebra tillslut men nu sitter jag här och gråter igen.

Imorgon får jag förmodligen besked om hur det blir, ringa o höra om lägenheter här imorn också innan jag åker till storfors! :)


Och jag saknar min mamma och pappa! <3

Hjälp! =)

Kan någon hjälpa mig med hur jag ska skriva och vad jag ska skriva för att få fler som tittar på min blogg? :p

Jag har försökt, men de går inte speciellt bra :p

Och nu ska jag börja träna och sluta dricka, efter imorgon då ;D För imorn ska jag ha så jävla kul, andra gången jag går ut bland okänt folk i karlstad :))

Puss på er ;*

Ge mig en smäll på käften istället, det är...

Ge mig en smäll på käften istället, det är lättare att hantera!


Mys!

Mys!


Kärlek är bara ett dumt påhitt av någo...

Kärlek är bara ett dumt påhitt av någon jävel som vill göra livet outhärdligt för så många som möjligt. De säger att det finns någon för alla men min någon måste ha dött eller något för inte fan finns han någonstans.. Om han nu skulle finnas, då skulle jag väl inte behöva kämpa för att få honom eller kämpa för att uppfylla hans krav? Kärlek suger. Godnatt


Wei, nu börjar katten bli galen.. Såfort...

Wei, nu börjar katten bli galen.. Såfort jag ska sova är hon precis överallt! Haha, min bebis! Höll på o skriva ett inlägg igår också men jag hann somna innan de blev klart :p Kollat på patrioten förut också, Jävlar vad jag grina :p och jag saknar min babe mer än ord kan säga! Får sova utan honom inatt också, :( <3


Jag hatar födelsedagar. Jag har sagt det ...

Jag hatar födelsedagar. Jag har sagt det förut och kan säga det igen! Ensamt, tomt, kallt o tråkigt. Bättre kan det inte förklaras.. Och inte blir det bättre av att trubbel kommer tillbaka in i mitt liv igen, räcker med en trubbel.. Och tro inte att jag inte kan prata/skriva svenska, en trubbel menas en person ;) vissa säger att drömmar aldrig blir verklighet, och vad ska jag då ta mig till? Varje natt de senaste veckorna har jag drömt att jag är lycklig.. Födelsedagen är fan den värsta dagen på året, alla dessa ögonen man fått genom åren kommer fram då och man kommer oftast ihåg de man inte vill komma ihåg. Jag kan tyvärr inte förklara bättre varför jag hatar att fylla år.. Puss på min baby, <3


Idag har det varit en bra dag :) vaknade v...

Idag har det varit en bra dag :) vaknade vid halv 9 och gick faktiskt upp då och började städa :) städade halva dagen, gjorde iordning mig innan gästerna kom för att fira mig och fick paket, tårta o grejer :d visst jag hatar att fira mig men släkten blir ju besviken annars.. Sen stressade mamma och jag iväg till elljusspåret för terränglöpning o sen åkte vi till stan för o hämta lillebror :) sen har jag inte gjort mycket och nu försöker jag sova men får inte för min bråkiga kisse :p baby, saknar dig varje sekund..<3


baby,

Igår slutade jag vid 12, gött som fasen :)
Hela veckan har vart helt underbar!
Och igår vart de en bra kväll i garaget med härliga vänner! :)
Beerpong, fast jag va inte med eftersom jag går på antibiotika och inte får dricka.
Kom hem runt halv 1, så de blev inte så sent :)
Vaknade imorse och hade säkert 10 sms, och 50 missade samtal :p Upppps ;) hahaha
Nu har jag och mammi gjort glasstårta, vart inne i stan och handlat, pratat med morfar och håller nu på med colatårta ;D Sen kommer de folk på fika o sen ikväll kanske de blir umgås med folk :)) ;*

Helt crazy dag.. Började med att jag inte...

Helt crazy dag.. Började med att jag inte kunde sova mer än 3 timmar totalt på hela natten, försov mig, hade två lektioner och blev Skitglad för att vi slutade tidigt! Sen fixade mamma en tid på sjukhuset åt mig så jag åkte ut dit vid kl 2, fick göra nåt prov på bu och sen skulle jag gå till lab för o ta blodprov, först glömde dom bort mig i väntrummet och när de väl kom ihåg mig efter en kvart typ var det en praktikant.. Visst tänkte jag men ångrade mig lite sen efter jag blivit stucken 5 gånger.. Väl klar där gick jag tillbaka till bu och där fick jag veta att proverna skulle vara klara kl 4, gick och fikade, träffade jennifer och när jag kom tillbaka hade inte proverna kommit än och dom skulle stänga så jag fick gå till akuten istället och träffa läkaren där istället.. Kl 5 fick jag komma in på ett rum där och kvart över 7 sen fick jag träffa läkaren.. Och då hade jag hunnit somna flera gånger :p men det första hon gör när hon kommer in för att prata med mig är att gå ut för o prata i telefon.. MED SIN MAMMA! Då var jag inte nådigt förbannad inte.. Menmen jag fick mitt recept på antibiotika tillsist men då säger hon att jag måste vänta en stund till, för de ska tydligen ta fler prover på mig.. Så jag va klar tjugo i 9!! O På hemvägen inser jag att jag inte har nå batteri kvar i mobilen så de va bara o åka hem till jenni de eftersom jag glömt min laddare hos mamma! Nu ligger jag iaf här hemma med blåmärken och fler stickhål i armarna än värsta Pundaren.. Puss på de o godnatt!


helsoft dag :)

Helt okej dag idag, med några undantag som alltid..
Vaknade tjugo över 5 o kunde inte somna om, så gick upp fixade iordning mig långsamt, åkte till skolan o hade en lektion utan lärare, sen lunch och efter det bio med alla folisar :) Vi såg "i rymden finns inga känslor" hur bra som helst!
Sen blev det gymmet med Sofie :)

Har inte gjort så mycket mer, förutom retat mig något otroligt på min katt..

imorn blir de förmodligen skolan, sjukhuset och gymmet på afrodans :D

Saknar min bebis, <3

weeei.

Dåligt med kommentarer tycker jag! :)

Haha suttit o läst gamla blogginlägg o fyfan vad skoj de är!

Kan inte förstå att det är så länge sen jag hämtade min princess.. o hon blir 6 månader om en vecka o jag blir obetydliga 17..
De enda bra med de är att jag är närmre 18 ;D

Finns inge bra på tv heller så nu blir de sängen o hoppas på att jag får en tid på sjukhuset imorgon igen..

Jag vet, jag ska egentligen inte klaga, men jag har så förbannat ont överallt :/

Ledig från skolan imorgon också (y)

O om ni undrar varför jag inte har radavstånd på de flesta inläggen är de för att jag oftast bloggar från mobilen :)

Pusspuss, saknar baby.

Dålig uppdatering under helgen, men en su...

Dålig uppdatering under helgen, men en superbra marken :) svullet öga, brutet revben, ont i kroppen och feber men ändå en härlig helg! Imorn börjar verkligheten igen, tillbaka till skolan, lägenheten o dryga dagar. Fast nästa vecka fyller jag år :d Nu ska jag sova, godnatt :d


RSS 2.0