Förr förstod jag inte hur man kan älska nå...

Förr förstod jag inte hur man kan älska någon man aldrig träffat. Men för två år sedan förändrades det och nu älskar och saknar jag en ängel jag aldrig sett..


FAN.

FAN.


JUL :)

Varit sjuk hela jul, men de är skitsamma.

Va hos farmor igår, firade jul med släkten på pappas sida :)

Sen åkte vi in till gammelmormor och firade med henne eftersom mormor är i dalsland och firar jul med hennes sambos barn och barnbarn :)

Sen kom E hit och vi smådrack lite och åkte upp till tvillingarna, tvillingarna och Bästis :)

Sen åkte E hem och la sig och jag fortsatte umgås med tvillingarna :)

Kom hem imorse och idag har jag varit ännu sämre än igår :p

urinvägsinfektion, bihåleinflammation, öroninflammation, förkyld, huvudvärk, mensvärk och ah massvis med bajs.
Så blev ingen utgång med klassen ikväll :(

Menmen, kusin och hans föräldrar är här nu :) o jag somnar snart.

LOVE, <3

AAAAH!

kan de bli värre eller?

-Kallt
-Ont i bihålorna, huvudet, öronen, överallt! Feber, ja jag vet inte vad som är bra just nu egentligen.
-julafton imorn, nyår närmar sig, jag kan inte va med på juldagen.

Och den huvudvärken som jag har just nu är den hemskaste jag nånsin haft, nästan iaf.

O jag kan inte gå o lägga mig heller, för då somnar jag och vaknar inatt, kan inte somna om och vaknar inte i tid imorgon.

BLÄÄÄÄÄ!

äntligen har jag tid att kunna få skriva ett ordentligt blogginlägg :)

Fast jag har ändå inte så mycket att skriva om nu för tiden, för jag gör ingenting :p

Men iaf, idag har jag inte gjort alls mycket..

Åkte till praktiken imorse och det var nog första gången någonsin som jag åkt med "skolbussen" till stan på morgonen och va helt ensam passagerare på den :p

Iaf kom till praktiken, fick en kund som kom in med panik över att dennes hår var grått, alltså en ung person som färgat håret hemma och det hade blivit fel.

Så färgade håret på kunden och fixade oså, sen kom L med min kusin så åkte vi ut och åt lunch innan jag klippte min kusin, skitsnyggt blev det, måste jag ju få säga ;D

Sen följde jag med dem hem och satt där och bara tog det lugnt innan morbror skjutsade hem mig :)

Då åkte jag, mamma och lillebror ut så jag fick köra lite bil när det va glasklart på vägen, alltså svinhalt!

De va kul eftersom jag inte kört på ett tag :)

Körde upp till I, F, M och M för o hämta lite kläder som jag glömt på jobbet :)

Blev jätteförvånad när jag kom in dit för då hade E och T kommit hem från USA, så pratade lite med dem och planerade lite för juldagen :)

Sen åkte vi runt en sväng till, tror vi va ute i säkert 80 minuter eller nåt :)

Kom hem och kollade på morden i sandhamn, skitbra ny serie :)

O min lilla kissebebis ska till vetrinären imorgon :( Sterilisering förmodligen, om hon nu inte har bebisar i magen :p

Så nu väntar ja på att sömntabletterna ska verka så jag kan sova snart.. Men de är typ en kvart kvar så :)

O nu kommer de lite ordbajs som vanligt ;p

--------------------------------------------

vet ni vad jag hatar?
 -Kyla
 -Idioter
 -Morbus Crohns
 -när man bara duger för "vänner" när andra inte finns kvar. 

Denhär jävla kylan pga att det är kallt.. Och att det måste stå låtande jävla element i hela huset för att de inte ska frysa sönder. 

Idioter tror jag inte ens jag behöver förklara varför jag hatar? 

Morbus Crohns för att det alltid kommer på olämliga tillfällen såsom högtider, när man antingen är ledig eller har huuuuur mycket som helst att göra, eller på sommaren. 

Och det sistnämnda för att det är så jävla falskt. Antingen när andra inte finns just då, har svikit dem eller så kommer de bara till en som de behöver något. 

Vet ni vad jag tycker om? 
 -Snö, sålänge de inte är mer än 5 minus :) 
 -Sol, värme och sommaren. 
 -Perioder då sjukdomen är "okej" 
 -Äkta vänner, som man inte behöver prata med jämt utan man vet att de alltid finns där och man behöver inte ens tveka  på att de alltid finns där- 
 -och min familj och släkt såklart! 

LOVE, <3 

Blir lite dålig uppdatering och korta tråk...

Blir lite dålig uppdatering och korta tråkiga inlägg nu när min dator är trasig.. Förhoppningsvis får jag hjälp med den på fredag så då blir det bättring igen :) idag har jag varit i skolan, sovit, lagat mat och kollar på tv :) o jag måste bara säga, jag älskar pensionärsjävlar :p haha nu låter det som att jag bara sover hela dagarna men det är faktiskt det jag oftast gör på vintern, iaf runt jul och nyår.. Jag har liksom ingen ork eller lust att göra något annat då., jag blir alltid så december och första veckorna i januari, och då orkar jag inte göra någonting.. Menmen, så är det.. Love, <3


Snabb mobilblogg nu, idag har jag varit in...

Snabb mobilblogg nu, idag har jag varit in till stan en sväng, gratulerat farmor, stan igen, packat in julklappar och bara legat framför teven :p och Imorn blir de skolan :)


Dålig uppdatering. Kul förfest. Halvkul fe...

Dålig uppdatering. Kul förfest. Halvkul fest. Bra vänner. När man trott att man sett de värsta så kommer det en sak som inget kommer slå. Jag kommer ha mardrömmar om det i månader, år jag vet inte hur länge. Men nu fylletjatar jag så ska gå och byta Piercing och sova. Godnatt


Min dator är trasig för tillfället så blir...

Min dator är trasig för tillfället så blir bara mobilinlägg ett tag framöver, kanske något annat någon dag när min datanörd till lillebror inte sitter där :p idag hade vi spadag för våran älskade lärare innan lunch och efter lunch hade vi colatävling :p svenskaläraren hade köpt in 5 olika sorters cola o vi skulle smaka och gissa vilken som var vilken :p jag vann ;) sen hade vi två kunder :) och när vi hade kunderna ringde jobbet och ville att jag skulle komma vid halv 4.. :o min buss hem går kl 3, det tar 10-15 minuter hem och sen 5-10 minuter till jobbet :p tror ni jag stressade röva av mig när bussen va 10 minuter sen eller? :o och sen när jag väl kom hem va farmor, som skulle skjutsa mig till jobbet, också sen :o och på allt det var vägen till jobbet inte plogad så det var 3 dm snö på en krokig skogsväg.. Lyckat eller? Kom typ 20 minuter sent eller nåt.. Usch. Inte hunnit ätit nåt på hela dagen heller, så gissa om ris a' la maltan som jag åt nyss va god eller? ;p men nu ska jag iaf sova! Börjar jobba 10 Imorn igen så :p love, <3


Jag höll på att skriva ett blogginlägg, Sk...

Jag höll på att skriva ett blogginlägg, Skitlångt var det, när datorn la av. Så ni får nöja er med ett kort inlägg idag :) praktik 3 timmar på fm förut :) klippte k och hennes mamma. Mormor kom sen och hämtade mig så gick vi ut och åt lunch innan jag sprang på r :) gick hem till k och efter en stund kom r efter :) satt där tills jobbet ringde och frågade om jag kunde jobba.. Dum som jag är sa jag självklart att jag kan fast jag inte mådde riktigt bra. Men gick bra ändå fast jag kände att allt som folk sa faktiskt tog, men bara för att jag inte va helt 100.. För jag vet att jag inte skulle tagit åt mig om jag mådde bra, men Skitsamma :p pratade iaf med fm mycket saknad vän förut och det var kul :) men nu ska jag höra med min lillebror om han ska med ut på en kvällscigg innan jag ska sova :) love, <3


en helt vanlig ovanlig dag.

hm hur lät det? Helt perfekt beskrivning på denna dag tycker jag, helt knäpp.

Dagen började bra, och skolan var helt okej, nästan på snäppet till bra.. Förutom maten som vanligt nu för tiden då.

Estet, fixade våra gipshänder, chill. slutade åkte med bussen och mötte S på bussen och följde med henne hem. Gick sen iväg och hämtade E, gick till konsum och handlade sen gick vi hem och jag och E satt oss och myste i soffan och kollade på svanprinsessan, dock tyckte inte E att det var nån bra film ;p så han satt inte kvar så länge.. :p
Men sen åt vi mat och efter de la han sig faktiskt bredvid mig i soffan i säkert 10 minuter iaf, tills D kom dit :)
När filmen var slut gick jag hem, följde med mamma och handlade. La mig framför teven och kollade OC, och hela dagen har jag bara tänkt, hela veckan har jag tänkt, ja tror t.o.m att jag bara har tänkt hela månaden..

Haha kom på mig själv med att ljuga tre gånger förut, typ samtidigt och jag kunde verkligen inte stoppa det. Visst var det absolut inga stora lögner, men ändå. 
 
-Jag ler alltid!
-Jag mår bättre än aldrig förr.
-Jag skiter helt totalt i killar nu, jag bryr mig verkligen inte.

Och där hade ni de lögnerna också, men jag ska inte fortsätta klaga fastän jag verkligen behöver det.
Och ni som nu läser min blogg, ni behöver inte kommentera om ni ska va elaka, jag har inte tvingat er att läsa. och ni som jag vet tycker att jag skriver ut för mycket om mig själv, vill ni inte läsa allt om mig, läs inte..
Jag har skitsvårt att prata med någon om allt seriöst och allvarligt nu för tiden, hade det aldrig förr, så snälla låt mig få skriva vad jag vill på min blogg. Det är mitt sätt att få ut hur jag känner mig, vissa pratar med folk, men det va tydligen inte riktigt min grej och dethär är mitt sätt att få ur mig saker och ting.

Visst jag ska försöka sluta klaga så mycket, men just nu månaderna innan nyår och månaderna efter, blir det så och det får ni leva med.

Imorgon ska jag på praktik, har två kunder också :) Älskade K och hennes mamma kommer dit så jag ska klippa dem :)

men nu ska jag sova, godnatt.

Hahah :p

Mått grymt dåligt idag :p att jag aldrig lär mig :)

Men har iaf varit en chill dag, har bara legat framför soffan med mamma idag och kollat oc :)

O jag har inte börjat tröttna på bloggen, men min dator är kopplad till tvn dygnet runt och får inte sitta där eftersom alla oc säsonger är på datorn :p

Men nu ska jag sova så jag kommer upp till skolan imorgon :)

LOVE, <3

Lördag

ute igårkväll :p

Jobb idag 2-halv 9 eller nåt, ut en sväng och nu ska jag antagligen sova eller kolla film eller nåt :p

får se hur kvällen slutar ;d

Vet iaf att jag inte orkar sitta här längre :p

Varit en helt okej dag, kollade på typ mas...

Varit en helt okej dag, kollade på typ massor med avsnitt av oc under dagen. :) sen åkte jag och kollade på film och härjade med några kompisar :p kom hem för en timme sen, åt lite och kollade ett avsnitt av oc :) imorgon blir det jobb x antal timmar :) söndag slappdag med oc :) måndag skola, tisdag praktik och jag har ont i magen för praktiken.. Känns nästan alltid konstigt att träffa gamla ex :p menmen, godnatt. LOVE,<3


hahahah.

Hahah inte orkat lägga upp nåt, men torsdags va bara bajs.

Tappade en bricka med tre glasflaskor med öl och dricka och två vinglas över en stackars människa :p hahahh.

men skriver mer när jag kommer hem :)

LOVE, <3

Åh Fyfan vad Gött det va att krypa ner und...

Åh Fyfan vad Gött det va att krypa ner under två täcken nu, varav ett duntäcke :D


snabbt inlägg,

För jag har typ gått runt och varit skittrött hela dagen i skolan. Trots varm oboy, julmust, kaffe och allt möjligt som borde få mig pigg. men utan resultat.

Och imorgon ska jag först till skolan, sen hem snabbdusch fixa mig och sen iväg och jobba..

Idag har bara vart jobbigt typ, tänkt på jobbiga saker hela dagen och varit allmänt nere och as som sagt, skittrött..

Men nu ska jag iaf sova, kan inte lova er något längre inlägg imorgon eftersom jag inte vet hur länge jag jobbar :)

Btw så saknar jag S, varit borta för länge nu..

LOVE, <3

Åhnej.

Jag är trött på människor som låtsas, jag är trött på att alla som jag brukade vara vän med förr hatar mig, jag vet inte ens vad jag gjort.
Jag är trött på att jag bara klagar hela tiden och jag är trött på min jävla kropp. nej jag klagar inte över hur jag ser ut, jag klagar på min ena lunga som håller på och gör ont, jag klagar över min mage som aldrig kan va lugn och låta mig leva, jag klagar över att jag alltid har ont i huvudet, att jag alltid är trött pga min mage, jag är trött på alla tankar som jag inte kan ta bort och jag är trött på att inte kunna somna fast jag vet att jag är supertrött.

Färdigklagat för idag :)

Praktiken idag då, började vid 8, gick till café huset senare och köpte frukost, bästa K kom till salongen så jag fixade henne lite, hon hade också finaste D med sig :)

Lunch, mormor kom och hämtade mig så jag fick mat, försökte fixa ny praktikplats, gick helt åt skogen så kommer förmodligen få åka i över en timme varje dag jag ska ha praktik, så förmodligen kommer jag bo i min gamla lägenhet halva veckorna nästa år. BAJS!

Mormor följde med till salongen så jag fixade henne också :)

Satt i salongen och väntade på att bästasegasteK skulle komma tillbaka, hon kom tillslut och då gick vi hem till henne, umgicks och sen var de dags för mig att åka hem..

Kom hem, la mig framför tvn, M ringde och mina planer för helgen dog rätt snabbt. Sen ringde E och sa att hon skulle komma förbi en sväng, gick ut och träffade E som också hade A med sig :)
Då återuppstod mina planer så jag har förmodligen planer för helgen, de ligger typ i koma nu :p hahahah, fyfan vad rolig jag är när jag egentligen är skitsur och försöker låta glad.

Men iaf nu ska jag sova, borde inte än men de gör jag iaf för jag är sur.
Svenskaprov imorn också, fick veta det för en timme sen, men de går som de går.

LOVE, <3

:)

Igår, allt som jag skrev var mina tankar och mina ord.
Jag borde inte alls må dåligt, för jag har tak över huvudet, mat att äta och några få äkta vänner som bryr sig om mig!

Sen finns det de som "bryr sig såååå mycket" om mig. Jag saknar alla mina gamla "äkta" vänner som alltid fanns där, jag saknar mitt gamla liv! det som var förut, när jag var glad, då sa jag att allt var så dåligt, men när jag nu sitter här och tänker tillbaka så skulle jag göra nästintill vad som helst för att få det så igen, eller inte helt, men en blandning av det bästa från då och det bästa från nu.

Nu är allt bara knäppt och konstigt, jag vet inte ens vem jag är längre.

Och personen jag skrev om igår finns inte i mitt liv längre, när någon säger dennes namn måste jag fråga om efternamn, för jag orkar inte tänka på denne längre. H*n har gjort mig så glad och sedan svikit mig, gjort mig glad, och sen svikit mig och sista gången h*n gjorde det sa jag upp kontakten, så du som kommenterade mitt förra inlägg, snälla skriv sms till mig istället, för antagligen bryr du dig? Och då skulle jag gärna vilja veta vem du är!

Idag har ja inte gjort någonting, kunde inte somna igårkväll så somnade runt kvart över 5 imorse.. så jag vaknade vid typ halv 3 :) Gick upp och la mig och sov framför teven.. Sen kollade jag, lillebror och hans kompis på OC, de kollar fortfarande men jag visste att jag var tvungen att skriva ett inlägg här och att det förmodligen tar en "liten" stund :p

Och eftersom jag ska upp kl 6 imorgonbitti för att åka till praktiken, måste jag iaf få lite sömn. Och idag har nog varit den sämsta dagen på länge.

Började med att jag vaknade skitsent, var trött hela dagen, tog fram kycklingfiléer till mig och lillebror eftersom mamma och pappa är barnlediga i min lägenhet nån/några dagar :)

Visade sig snart att den var gammal, tog fram en annan påse med samma sak, och den var också gammal!!
Ingen ville köra mig till coop heller, så vart lite vansinnig, datorn funkade inte, katten höll på o reta gallfeber på mig, gjorde hamburgare ist för kyckling, och lillebror hjälpte mig och fick stekfett över hela magen och benen.. Slog sönder dörren, stekspaden och mitt i allt kom morfar. men han stannade inte länge för vi bad han gå :p

Sen tog jag ut pommesen till hamburgarna och fixade iordning en tallrik och gick ner och la mig tillrätta i soffan och pommesen är inte klara!!

Sen kom lillebror ner från sitt rum, hans kompis kom hit och vi la oss och kollade på oc. Och nu när klockan är halv 2 ch jag borde ha sovit för timmar sen, kom jag på att jag måste skicka in ett arbete idag för att få Godkänt i en kurs.... FAAAN!

Jävla cpdag..

Och nu ska jag fan sova lite, får göra uppgiften imorgon kväll när jag kommer hem från praktiken.. Och fjäska för läraren på Onsdag och förklara "situationen" äsch, jag kommer på nåt bra istället ;p

Godnatt,

LOVE, <3

många misstag i livet.

Igår kväll började bra, blev mindre bra ett tag, blev superbra sen och sen bara totalvände det och det vart inte alls bra..

Mer sammanfattning än så får ni inte. eller jo jag var på väg hem och kom på att jag inte hade nån nyckel, då va klockan mycket.. :p så jag ringde till min käre lillebror och tänkte att han kunde gå upp och öppna åt mig, men då var han hos min kära M, så jag gick dit och skulle hämta nyckeln men gick in en sväng och satt mig i soffan, tvärsomnade och vaknade förut vid 12 :p hahah, så bra gick det..

Mådde hur dåligt som helst när jag vaknade imorse, men fylla efter 11 timmars jobb är inte att rekommendera faktiskt :p

Somnade direkt när jag kom hem igen och vaknade vid 5 av att pappa frågade vad jag ville ha för pizza :p

Dock äter inte jag pizza men fick bli en kebabtallrik med både mos och pommes ;p hahah,

Sen följde jag med och hämtade pizzan och sen har jag bara legat i soffan och typ halvsovit :p



--------------------------------------



Och jag satt och tänkte nyss, på hur allt var förut, hur glad jag var hela tiden.. hade alltid ett leende på läpparna och man riktigt såg hur äkta det var, långt fint hår hade jag och var allmänt nöjd med allt..
Sen vände det på nyårsafton för två år sedan.. Sen dess har inget blivit sig likt och jag tror aldrig att det kommer bli..

Visst jag var sjuk redan innan nyår då, men jag brydde mig inte speciellt mycket för jag hade ju nästan inga problem med det.. Jag levde livet med ett leende ändå.

Tills den natten, jag glömmer det fan aldrig.. Bara tanken på det får mig att gråta.. Förra nyår tänkte jag verkligen vara nykter pga det, men natten innan kunde jag inte sova på hela natten, jag bara grät och då ändrade jag mig, mådde sämst och drack jag vet inte hur mycket och jag ångrar mig så jävla mycket.. Vi hade folk hemma men jag kunde inte va kvar, jag va tvungen att gå iväg, jag minns inte hur länge jag gick, men jag bara gick, gick och gick i kylan..

Tillslut mötte * mig och jag bara grät, han pratade med mig om allt och jag var så glad att han var där.

Han hade funnits där sen dagen efter "händelsen" och jag kunde prata med han om allt, under sommaren blev banden bara starkare och starkare tills de för ett tag sen gick av.. Nu har jag ingen kontakt alls med honom pga en händelse jag aldrig trodde skulle hända.. Jag vill verkligen att allt ska bli som förut, sen innan händelsen, jag hade kunnat ändra på allt, då hade mitt liv varit så annorlunda nu, mångas liv hade varit helt annorlunda nu. Egentligen hade nog allas liv varit helt annorlunda nu.

Allt hade varit bra.


haha, ja folk.

Åkte in och fikade med bästa K i förmiddags, mys :)

Sen åkte jag hem och fixade iordning mig för jobbet :) Jobbade halv 6 till 11 :) Ont i fötterna eller? Inte suttit en gång på hela den tiden :p haha, men så blir de :)

O det är så himla kul att jobba däruppe :) Trevligt folk att jobba med och härliga arbetstider för mig som går i skolan också :D

Roligare ju mer de finns o göra, o inte ofta jag tycker det är så :p

Men nu ska jag fanimej sova :D

Börjar halv 1 imorgon så, måste väl gå upp rätt tidigt.

FAAN, kom på nu att jag måste slänga i en tvättmaskin, tur ibland att man bor hemma hos mamma så slipper man jävla tvättider :D

Menmen, puss på de. nu ska jag gåupp och slänga i en tvätt....

LOVE, <3


patetiska människor..

Dagen har varit sjukt bra :)

Var bara två personer i klassen idag så var lugnt och skönt.. Klippte El-läraren på morgonen och sen gjorde jag massvis med lockar med plattången :)

Färgade utväxten på rektorn och fixade en frisyr på frisörläraren :)

Slutade vid kvart i 4 så då fick jag skjuts till mammas jobb så pratade lite med hennes kollegor innan jag och mamma åkte till k-hamn och handlade julklappar :)

Köpte världens skönaste mysbyxor! och ta inte fel på mysbyxor och mjukisbyxor nu :)! Helt olika saker :D

Köpte också en julklapp till bebisen och till lillebror :)

Sen innan vi åkte hem bjöd mamma på mat :)

Kom hem och klippte pappa, tittade på tv och nu ska jag sova.. :)

Upp imorgon och åka in till K och D för jag har långhelg nu, fredag till måndag :)

Sen jobb på em, kvällen :)

Justja, patetiska människor var det jag skulle skriva om men, jag orkar fan inte :) Bråkbråkbråk, vet att de säkert är snälla egentligen, iaf de flesta av dem :)

och jag håller på och fryser ihjäl, jag hatar att bo i hus när det är kallt :( Men älskar att jag bor hemma hos mamma igen, <3

Godnatt nu!

LOVE, <3

fyfan för hus.

Fanns inget varmvatten när jag skulle duscha, finns knappt nån värme i huset så nu skulle jag fan bott kvar i lägenheten, för där tar inte vattnet slut iaf (y)

Menmen, nu ska jag iväg till skolan :)

Finns som alltid på mobilen :D Pusspuss,

där sjönk du i mina ögon.

Idag har jag varit aptrött hela dagen.. Som tur va är vi inte så många på skolan och idag var vi bara hälften av alla :p så 8 st plus lärare på hela skolan, de är gött!

Började med svenska mellan 9-1 med en timmes break för lunch :) och mellan 1 och tjugo över 2 hade vi naturkunskap :)

Svenskan var det bara repetion från typ, 6-9ans svenska :p så de va hur gött som helst :) Sen o läsa lite i boken "populärmusik från vittula" så det var lugnt och skönt :) Sen på naturkunskapen läste vi i boken och gjorde några frågor :) Eller så kan det ha varit så att i va på facebook halva den tiden, menmen :p hade ändå ingen lärare på naturen så :)

kom hem och la mig i soffan och somnade på 3 minuter :p sov några timmar, gick upp en sväng och la mig och sov en timme till innan jag och mamma åkte in till stan för att hämta lillebror, köpa godis och åka hem :p

kom hem och käkade mat, kollade på greys och kollade på nån annan film som jag inte minns vad den hette :p Men den va sjukt bra iaf :)

Imorgon blir det bara karaktärsämnen hela dagen och på Fredag är jag ledig från skolan, men då jobbar jag istället :)

Lördag jobbar jag egentligen men vill byta med någon då vi har klassfest också.. men får se om jag kan byta med någon :) För vill inte ge bort 2 pass iaf, då får jag skippa klassfesten.. :/

för lön för två pass ger man ju inte direkt bort så :p då får man faktiskt prioritera :)

Och jag förstår mig inte på vissa människor, jag har tydligen sjunkit i dennes ögon för ett val som jag själv gjort. men nu har denne sjunkit rejält i mina ögon också, för sånt skitsnack.. det tål jag bara inte!

men nu ska jag krypa ner under täcket rejält och försöka få lite mer sömn så jag orkar upp imorgon :)

LOVE, <3

usch, nu börjas det igen.

Kylan, klä sig med tre jävla lager leggins, tre jävla tröjor, dubbla strumpor, och ah man blir som en jävla michelingubbe!

Och magen, nu börjar alltså det vardagliga, illamående varje morgon, får inte behålla maten i mer än typ... tio minuter, huvudvärk som inte är av denna värld. men jag ska inte ringa läkarna förräns jag verkligen känner att det inte går längre!

Nu har min period att jag vill ha pojkvän gått över. jag visste det :) Jag klarar mig bra utan.

O idag är de nog meningen att jag ska träna fotboll ;o läskigt! inte tränat fotboll på typ 4-5 år eller nåt, kanske mer t.o.m? Minns inte hur gammal jag var sist jag tränade, men länge sen va de iaf :) Så får se hur det går, konditionen vet jag inte vart jag tappat, får nog springa runt o leta efter sen ikväll :))

o jag tycker synd om min kisse, hon vill inte ens va ute för att det är så kallt, också äter hon typ mat för tre st eller nåt ;p hon börjar fan bli tjock :) oså äter hon typ sånt som hon aldrig ätit förut, typ mjölk, blötmat, och då menar jag inte lite blötmat :p typ fläskfilé, ostkrokar, pommes, ja allt!

RSS 2.0